Logo
Automat
News Program Říjen 2023
INFORMACE PRO RODIČE ŘÍJEN 2023


2. – 6. 10.
Ozdravný pobyt předškolních dětí v Harrachově, Sport hotel Mumlava
Program vedou třídní učitelky: seznamování s podzimním lesem, turistické procházky a hry, exkurze do sklárny v Harrachově, hledání pokladu lesních skřítků.

6. – 8. 10.
„Krakonošův tajemný les“
akce pro rodiny s dětmi v Krkonoších, Sport hotel Mumlava, Harrachov

19. 10.
Projektový den v MŠ „Podzimníčkování “
odpoledne na zahradě od 15,30 hodin zábavný program agentury FUN Aktivity s názvem: „Dovádění s lesními skřítky“, výstava Podzimníčků, tvořivé aktivity s přírodninami, pohoštění dětí „jablíčkovými dobrotami“ od našich babiček

Sponzorováno Spolkem rodičů.

Sportovní program pro děti:

  • 1. plavání – úterý bazén Tuchlovice pro děti 2. věkové skupiny úterý a středa bazén Sportcentrum Řepy pro předškolní třídy dle rozpisu.

  • 2. taneční výchova – čtvrtek dopoledne ve Sportcentru Řepy pro 2. a 3. věkovou skupinu, pro 1. věkovou skupinu v prostorách MŠ, 1x měsíčně v rámci Školního vzdělávacího programu.

  • 3. atletika pro děti – v programu jednotlivých tříd zařazeno 1x týdně do dopoledního pobytu dětí venku s využitím hřiště a Sportovní haly.

  • 4. cvičení ve Sportcentru Řepy pro 2. a 3. věkovou skupinu ve čtvrtek dopoledne v rámci Školního vzdělávacího programu.



Rezervace ozdravného pobytu s lyžováním:
Horní Mísečky, Jilemnická bouda pro rodiny s dětmi, cena 950,-Kč/dítě/noc, 1100,-Kč/dospělý v termínu 23. 3. – 30. 3. 2024
Přihlášení na email: msbendova@seznam.cz,
pro rezervaci pokoje je nutná záloha 1000,-Kč/ osoba, informace obdržíte po přihlášení.
16.10.2023 @ ZefyrusCZ