Logo
Automat
News Info k pobytu u moře, Itálie 2008
Info k pobytu u moře

Itálie-Cesenatico-areál Bellelli


Dobré ráno, vítejte u moře, právě vstává sluníčko a z okna pokoje ho krásně vidíme.



Areál Bellelli je oplocený velký pozemek, zčásti zatravněný a jinak položený na okraji písečné pláže. Ve stínu pod terasou hrajeme společenské hry a kreslíme si. Pláž je zvlášť oplocená, aby v poledním žáru na ni nikdo nemohl, má sprchy, slunečníky, lehátka i službu privátního plavčíka. Moře je v červnu teplé a daleko velmi mělké.



Stravování probíhá 3x denně v jídelně areálu podle jednotného Italského jídelníčku. Polévka nebo předkrm z těstovin a druhé jídlo hranolky s masem, ovoce. Na zmrzlinu chodíme do Cesenatica,starého rybářského městečka s historickými loděmi, turistickým centrem a přístavem.

Pobyt je doplněn výletem do Delfinária v Rimini lodí a dle zájmu Zábavným parkem Itálie v miniatuře, kde se vozíme lodičkou jako v Benátkách, děti po sobě stříkají vodními pistolemi v hradu, pozorují vláčky, památky a řídí auta v dětské autoškole. Tříhodinová návštěva parku je nám krátká, protože je tu spousta zajímavostí.

Ozdravný pobyt přímo na břehu moře je vhodný pro děti i rodiny s dětmi. Spolupráce s CK Belli-tour je výborná vše je tak, jak si domluvíme. Ubytování je ve 4lůžkových pokojích s příslušenstvím, letos po nové adaptaci. Okolí je zcela klidné, sportovní hry na hřištích se sítěmi, houpačky, průlezky,ping-pong.
Cestování autobusem všichni bez problémů zvládají, jede se přes noc a ráno jsme na místě. Noční přestávky jsou pro řidiče a dospělé, děti všechno zaspí.

S sebou potřebujete hlavně dvoje plavky,sluneční klobouček, opalovací krémy, brýle, kraťasy a trička, šatičky na procházku do města, pyžamo, toaletní potřeby, ručníky i na pláž, pantofle a můžete se těšit na týden odpočinku nebo ho dopřát svým dětem, které pobyt zvládají jako školku v přírodě, ale s koupáním u moře.
Vše máme ověřeno a mnohokrát vyzkoušeno, že děti jsou nadšené a spokojené a vše zvládají!
V areálu je nepřetržitě dozor zdravotnice.


Organizační informace
  • Termín: 18.6. – 26.6. 2008
  • Cena pobytu:
    • dítě do 18 let - 5 990,- Kč
    • dospělý – 6 590,- Kč
      cena zahrnuje ubytování, plnou penzi v areálu, dopravu, pláž a zdravotníka.

    Závazné přihlášky na ozdravný pobyt v Itálii a zaplacení zálohy 2000.- Kč je nutné vyřídit u hospodářky MŠ do středy 19.3.2008

  • Pobyt je vhodný pro samostatné děti od 5 let i pro rodiny s dětmi.
  • Místo: resort Bellelli v blízkosti Ravenny. [ mapa zde ]


Pro lepší představu o naší destinaci a možnost načerpat z fotek trochu atmosféry, jsme pro Vás připravili několik fotografií, které si můžete prohlédnout v této
fotogalerii
.

application/msword ozdravny_pobyt_u_more_2008.doc (: 1705x - : 974.5 KB)
Zvací plakát k Ozdravnému pobytu v Itálii, 2008, upraveno 17.3.2008
20.01.2008 @ Dzarda